ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, για παραγγελίες άνω των 40€. *Ισχύει για όλα τα προιόντα εκτός από τις βαλίτσες ταξιδιού.

Οι αποστολές στις βαλίτσες ταξιδιού εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, για παραγγελίες άνω των 50€.

•Οι εταιρίες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex και η ΕΛΤΑ COURIER, δύο από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο τους, το Bagsin.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς για παραγγελίες άνω των 40.
•Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 12,50€ ανά παραγγελία, ενώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 200€. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS.
•Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 22,00€ ανά παραγγελία. Η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

Συγκεντρωτικά, τα κόστη αποστολών και επιστροφών είναι τα ακόλουθα:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
COURIER
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40€
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
SPEEDEX
ΕΛΤΑ

2,90 €

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

1 – 2

ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
SPEEDEX
ΕΛΤΑ

2,90 

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

2 – 3

ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ
ACS

12,50 €

12,50 €

12,50 €

2 – 3

ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
ELTA, DHL, UPS

22 €

22 €

22 €

7 – 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

•Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας αυθημερόν ή σε σπάνιες περιπτώσεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

•Οι παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Speedex και ΕΛΤΑ Courier και παραδίδονται σε 1 εργάσιμη ημέρα.

•Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται επίσης με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Speedex και ΕΛΤΑ Courier και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

•Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στις εταιρίες ταχυμεταφορών Speedex ή ΕΛΤΑ COURIER, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».