ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ – ΔΩΡΕΑΝ

Σε περίπτωση που δε μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο αντίστοιχο ή άλλο προϊόν ίσης ή ανώτερης οικονομικής αξίας. Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από το Bagsin.gr αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον κωδικό courier που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές εκτός Ελλάδας τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Προσοχή δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μετά την πάροδο των καθορισμένων από το νόμο ημερών.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50€

Σε περίπτωση που δε μείνατε πλήρως ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με δική σας χρέωση και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο αντίστοιχο ή άλλο προϊόν ίσης ή ανώτερης οικονομικής αξίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τα χαμηλότερα έξοδα μεταφορικών, χρησιμοποιείστε την εταιρεία ταχυμεταφορών και τον κωδικό courier που θα σας υποδείξουμε.

Προσοχή δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων μετά την πάροδο των καθορισμένων από το νόμο ημερών.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

•Διευκρινίζεται ότι, για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

•Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται εντός της συσκευασίας της εταιρίας (προστατευτική θήκη, νάιλον θήκη) και εντός της προστατευτικής συσκευασίας αποστολής του καταστήματός μας. Σε περιπτώσεις που μαζί με την παραγγελία σας, σας στείλαμε συνοδευτικά κάποιο δώρο θα πρέπει να επιστρέφεται και αυτό.

•Παράλληλα το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του (απόδειξη/τιμολόγιο, καρτελάκι προϊόντος, barcode, εγγύηση, φάκελος, κουπόνι).

Προσοχή τα προιόντα που μετά τον έλεγχο δεν πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, δε θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή και θα επιστρέφονται ξανά πίσω με χρέωση παραλήπτη.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

α. Μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην Φόρμα Επιστροφών και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.

β. Να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

  1. Εισέρχεστε στο λογαριασμό σας, όπου έχει μια ανάλυση των πρόσφατων παραγγελιών σας
  2. Επιλέγετε το σύνδεσμο «Επιστροφή» (στα δεξιά του πλαισίου) και το σχέδιο προς επιστροφή
  3. Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέγετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε και τον λόγο επιστροφής του
  4. Επιλέγεται το προϊόν που θέλετε ως αντικατάσταση

γ. Με τηλεφωνική επικοινωνία στο (+30.2310 950151) 09:00-21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΛΑΒΗ

Όλες οι παραγγελίες περνούν από το στάδιο του ποιοτικού ελέγχου πριν την αποστολή τους ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν οποιοδήποτε ελάττωμα. Στην σπάνια περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα ή έλλειψη στον προϊόν που παραλάβατε, ενημερώστε μας αμέσως μόλις παραλάβετε το προϊόν. Θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφίες από το προϊόν για να εκτιμηθεί από τον εκάστοτε κατασκευαστή ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το bagsin επιβαρύνεται ολόκληρα τα έξοδα επιστροφής για όλα τα προιόντα ανεξαρτήτως τιμής και εγγύησης και αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση τους.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της με τηλεφωνική επικοινωνία στο (+30.2310 950151) 09:00-21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή ή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@bagsin.gr. Η ακύρωση θα πρέπει να γίνεται έως τις 13:00 οπότε και αναχωρούν οι παραγγελίες με την courier.

Αναλυτικότερα:

Στην περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα προϊόν το πρωί θα πρέπει να το ακυρώσετε έως τις 13:00 της ίδιας μέρας.

Στην περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα προϊόν από το μεσημέρι και μετά και η αποστολή του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, η ακύρωση θα πρέπει να γίνει έως τις 13:00 της επόμενης μέρας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Ο τρόπος επιστροφής χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή. Στην περίπτωση που είχατε πληρώσει με αντικαταβολή, τα χρήματα θα σας επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Προσοχή στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα έξοδα μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.