Η εταιρία bagsin.gr

bagsin.gr

Εμπόριο Τσαντών, Αποσκευών και ειδών ταξιδιού

  • E-mail: contact@bagsin.gr
  • Τηλέφωνο: +30.2310950151,

Η εταιρία μας ιδρύθηκε στις αρχές του 1996 με αντικείμενο εργασιών την χονδρική και λιανική πώληση δερμάτινων ειδών – αξεσουάρ και ειδών ταξιδιού, καθώς  και την αντιπροσώπευση επώνυμων αξεσουάρ για τη γυναίκα και τον άνδρα από οίκους του εξωτερικού στην ελληνική αγορά (Walter Valentino – Laura Biagiotti – Gianmarco Venturi – Enrico Coveri).

Από το 2004 διατηρούμε φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Αμφιπόλεως 7, Θεσσαλονίκη (Κάτω Τούμπα).

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε καλύτερα και να κάνετε τις αγορές σας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον γρήγορα και με ασφάλεια.

Προτεραιότητα και κύριο μέλημά μας η δική σας πληρέστερη ενημέρωση και το μεγαλύτερο όφελος και κέρδος από τις αγορές σας.

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε ως μέλη στο newsletter για να λαμβάνετε εσείς πρώτοι από όλους ενημέρωση για συμβουλευτικά άρθρα, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

Εμείς, η ομάδα του Bagsin, σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με ιδιαίτερη χαρά θα δεχθούμε το τηλεφώνημά σας ή το e-mail σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.