Η γιορτή του πατέρα έφτασε και είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε στον δικό σας πατέρα ένα ξεχωριστό δώρο που θα του θυμίζει εσάς. Οι μπαμπάδες σπάνια κάνουν αγορές για τον εαυτό τους και πάντα θα υπάρχει κάτι που χρειάζονται..

Σίγουρα θα έχει ήδη πολλές γραβάτες που φοράει σπανίως και πουκάμισα ξεχασμένα στη ντουλάπα. Εκτός των άλλων η γραβάτα προορίζεται περισσότερο ως τυπικό δώρο συναδέλφου που θέλει τη γρήγορη λύση.

Σας παρουσιάζουμε προτάσεις διαχρονικές και πρακτικές. Οι επιλογές είναι safe για να είστε σίγουροι ότι θα τον ικανοποιήσουν και θα τα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Στο eshop του bagsin.gr μπορείτε να κάνετε οικονομικές αγορές σε δώρα που θα αποσπάσουν τις καλύτερες εντυπώσεις! Θα βρείτε ιδέες για δώρα στην καλύτερα τιμή.

  • Δερμάτινα πορτοφόλια ποιοτικά σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων. Πολυτελή brands όπως Pierre Cardin, Enrico Coveri και Harvey Miller Polo Club σε εκπτωτικές τιμές και πιο οικονομικά όπως τα δερμάτινα πορτοφόλια Lavor με τιμές από €19 !
  • Χρειάζεται περισσότερο ένα μεγάλο πορτοφόλι να χωράει αστυνομική ταυτότητα ή ένα μικρό πορτοφόλι που θα κουβαλάει πιο εύκολα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Εξαιρετικές προτάσεις σε ανδρικές ζώνες κλασικές και μοντέρνες πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ποικιλία σε δερμάτινες ζώνες διπλής όψης που καταφέρνουν να συνδυάζονται και με μαύρο ντύσιμο και με γήινα χρώματα ή Jeans. Ή μήπως πλεκτές ζώνες δερμάτινες που είναι περισσότερο από ποτέ στη μόδα και ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι; Κορυφαίοι κατασκευαστές Lavor, Makis Tselios και Saki.

Ζώνη Δερμάτινη Lavor 1-87 Μαύρη – Καφέ Ζώνη Δερμάτινη Lavor 1-94 Πλεκτή Μαύρη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Αναφερόμενοι στη μόδα δε μπορούν να παραληφθούν τα ανδρικά backpacks που φοριούνται εξίσου εύκολα στην καθημερινότητα, τη δουλειά και το ταξίδι. Όπως και οι τσάντες ώμου χιαστί που παραμένουν πρακτικές για όλους τους άντρες. Θέλετε casual σακίδια πλάτης με επαγγελματική χρήση ή επώνυμα τσαντάκια χιαστί; Η ιδανική λύση είναι τα πολυτελή προϊόντα National Geographic.

Τσαντάκι Χιαστί National Geographic N00702 Χακί